8 szelet serteskaraj
6 gerezd fokhagyma
so,bors
olaj a sütéshez
A karajt szeletekre vagom
A fokhagymat aprora zuzom
A szeletekre jol radorzsolom a fokhagymat,es,sozom,borsozom
Egy serpenyobe keves olajat teszek,kisse felforrositom es belehelyezem a karaj szeleteket
Par percig mindket oldalat vilagosra sutom,utana keves vizet ontok alaja,es kozepes tuznel puhara parolom
Amikor a viz elfott,es a hus megpuhult,rozsaszinure sutom....
Krumplipürével talaltam...
Az almát, a krumplit, a hagymát, a paprikát duci gerezdekre vágjuk, a kolbászt karikázzuk, a szalonnát nagyon vékonyra szeljük (én szeleteltet veszek). A tepsi közepét kirakjuk a...
Elkészítési idő: 110 perc Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kissé kiverjük, majd a sáfrány feléve összekevert lisztbe hempergetjük, és teflonserpenyőben, forró olajon mindkét oldalukat megsütjük. Kis lángon még 3 percig p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húst összegyúrom a darált szalonnával, a rizzsel, tojással és az ízesítő anyagokkal. A káposzta ha túlzottan savanyú, akkor kicsit átmosom hideg vízzel. A felét be terít...
Elkészítési idő: 5 óra Nehézség: NehézElőkészületek: Előző nap, vagy legalább két órával a sütés előtt elkészítem a pácot, és a húst bepácolom. A krumplikat megpucolom, és nem túl vékony (kb. fél centi) karikákra v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű