50 dkg sertéscomb
50 dkg gomba ( fagyasztott)
1 nagy fej hagyna
olaj
1 leves kocka (elhagyhato)
só, bors, kalocsai pirospaprika ( izlés szerint)
1 evőkanál liszt
A hagymát apróra vágom, és a húst felkockázom
Olajban a hagymát üvegesre párolom, hozzaadom a felkockázott húst,és együtt is párolom kevés ideig
Fűszerezem só, bors,kalocsai pirospaprika, összekeverem felöntöm, vizzel és lassu tűzön félig megpuhitom
Utána hozzadom a gombát és tovább főzőm
Amikor szinte kész van, akkor behabarom a kevés vizzel elkevert liszttel
Sült krumplival tálaltam
1. A vöröshagymát finomra vágjuk és két evőkanál olajon párolni kezdjük. Két szál angolzellert apró kockára vágunk és ezt is beküldjük a hagyma után a lábosba. A megtisztított sárg...
Elkészítési idő: 3 Nehézség: Közepes1. A hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst és fehéredésig pirítjuk. 2. Hozzáadjuk az őrölt paprikát, sót, borsot, fokhagymát és felöntjük vízze...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes20 dkg gombát apróra összevágunk. Egy kis fej finomra vágott hagymát kávéskanálnyi zsíron megfonnyasztunk és beletéve a gombát, nyílt láng felett megpirítjuk. Közben megsózzuk, bor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű