1/2 kg serteshus (lehet comb, karaj)
4 db nagy hagyma
2 cikk fokhagyma
so, bors, piros paprika
liszt a hus szeletek beleforgatasahoz
olaj a hagyma parolasahoz
Szeletekre vagjuk a hust es sozzuk,borsozzuk
Hagyjuk keveset allni
Megpucoljuk a hagymat,karikara vagjuk
Egy labasban olajat ontunk (tetszes szerinti mennyiseget)en kb.1 dl-t tettem
Megparooljuk a hagymat uvegesre es teszunk hozza keves vizet
Es ekkor adjuk hozza a piros paprikat es elkeverjuk a parolt hagymaval
A mar korabban befuszerezett hus szeleteket lisztbe megforgatjuk es a paprikas hagymara tesszuk
Felontjuk annyi vizzel,hogy ellepje es lassu tuzon puhara paroljuk,amikor felig puha a hus hozza adjuk az osszetort fokhagymat
Ha esetleg a viz elparolog es a hus meg nem eleg puha akkor potoljuk a vizet
Akkor van kesz amikor a hus mar puha es jo szaftos a martas
En most krumpli purevel talaltam
1. Sertésszeleteket kiklopfolsz, sózod, borsozod, egy kis kakukkfű is mehet rá. 2. Krumplit és vöröshagymát felkarikázol. 3. Egy tűzálló tálat kiolajozol, beleteszel egy so...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden hozzávalót kikészítünk az asztalra. A malac bőrös részét szőrtelenítjük, ha a boltban mégis olyat sikerült vásárolni (epilálás), csont mentén szépen felszeleteljük bőröstől....
Elkészítési idő: 125 min Nehézség: KözepesA karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és megkenjük mustárral. A vöröshagymákat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és karikákra szedjük. A hússzeleteket kevés olaj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA hegyes erős paprikát és a szalonnát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk a chili pehellyel és a grill fűszerrel. A karajszeleteket megkenjük a krém...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Közepes