4 tojás
20 dkg. cukor
8 evők. viz
20 dkg. liszt
1 csomag sütőpor
Vanilia krém :
2 csomag vaníliás pudingpor
20 dkg. vaj
20 dkg. porcukor
6 dl. tej
háztartási keksz a kirakáshoz
4 dl. Hulala
Eloszor sutunk egy piskota lapot a 4 tojasbol
A tojasfeherjeket kemeny habba verjuk
A sargakat habosra kavarjuk a cukorral, hozzaadjuk a vizet, utana kanalankent a sutoporral elkevert lisztet,es mersekelt tuzon megsutjuk
Elkeszitjuk a kremet
Keves tejben csomomentesre kavarjuk a pudingport, a tobbi tejhez adjuk, es allando kavaras mellett surure fozzuk
Hagyjuk kihulni, utana hozzaadjuk a cukorral kihabositott vajhoz
Egy tepsit kirakunk keves tejben martott kekkszel es rasimitjuk a kremet
A kremre teszunk ujabb reteg tejben aztatott kekszet
Erre rasimitjuk a felvert Hulala-t
Erre jon egy ujabb reteg keksz
Az osszerakas utan hutobe tesszuk nehany orara...
A kekszet nem kell sokaig a tejben martani mert elazik... Tetejere lehet csokimazat tenni...
Egy (lehetőleg) szögletes jénaiba vagy más edénybe lerakunk egy réteg kekszet szorosan egymás mellé, kitöltve az edény alját. (ezért jó, ha negyszögletesek a kekszek) Erre ráöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mascarponét habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a kókuszreszeléket, majd elkeverjük. A masszából vizes kézzel golyókat formázunk. Egy tálcára vagy nagy...
Elkészítési idő: Több mint 60 pe Nehézség: NehézFeltesszük héjában főni a krumplit. Közben elkészítjük a kakaós tölteléket: a két tojás sárgájához azonos arányban porcukrot és kakaóport keverünk, az a fontos, hogy végül sűrű, kr...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót – a kókuszreszelék kivételével – tedd a keverőgépbe, és készíts belőle egységes masszát. Nedves kézzel formázz diónyi gombócokat a masszából és hempergesd meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű