5 tojás
1 liter tej
vanilia
5 evőkanál cukor
Eloszor megfoztem a habot
A tojasok feherjet felverertem kemeny habbnak
Egy edenyben vizet forraltam, es amikor fott akkor kanallal beleszaggattam a habot, foztem 1-2 percet, utana szurokannallal kiszedtem egy szitara
A tojassargakat kikevertem a cukorral, vaniliaval, liszttel es hozzaontottem a tejet, majd foztem ameddig besurosodott
Egy talba ontottem, raraktam a habgaluskakat, es hagyutam kihulni
Utana hutoszekrenybe tettem
Tészta: Liszt + kakaó átszitálva, a vajat elmorzsolom benne. Hozzáadom a porcukrot és a 2+3 ek vizet. Gyors mozdulatokkal összegyúrom. Enyhén lisztezett folpack fólián kinyüjtom...
Elkészítési idő: 2 óra + Nehézség: KönnyűA darált kekszet, a diót és a baracklekvárt összegyúrjuk, majd egyforma golyókat formázunk belőlük. Nagyjából 25 grammosokat. A golyókat lefedve betesszük a hűtőbe, hogy lehűljene...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz ostyalapokat nedves konyharuhával takarjuk be, ez azért fontos, hogy a krémet mielőtt rákennénk, kicsit puhuljon az ostya és tekerésnél ne törjön.A tejet a kétfajta cukorral fel...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat összegyúrjuk,golyókat formálunk. 2. A golyókat meghempergetjük a csokireszelékben és azonnal fogyasztjuk!:)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű