40 dkg zöldbab (fagyasztott)
4 szal sargarepa
1 kis fej hagyma
1 leveskocka
so
15 dkg suritett paradicsom
1 evokanal liszt
olaj
bazsalikom
zoldpetrezselyem
1 tojas
A sargarepat megtisztitom es felszeletelem
A hagymat aprora vagom
Egy fazekban beleteszem a sargarepat,es a hagymat,utana feltoltom annyi vizzel amennyi levest akarok fozni
Amikor a sargarepa felig megpuhul, akkor beleteszem a fagyasztott zoldpaszulyt, es egyutt puhara fozom
Kozben elkeszitem a rantast
Keves olajat teszek egy labasba, es, 1 kanal lisztet...csak addig keverem,ameddig egy pici szint vált
Hagyom hulni egy keveset, utana beleteszem a suritett paradicsomot, jol elkeverem keves viz hozzaadasaval, es, allando keveres mellett a leveshez ontom
Fozom meg egy par percet
Beleteszem a bazsalikomot,zoldpetrezselymet, es a tuzet elzarom
Utana egy tojast villaval felverek, es a forro levesbe lassan belecsurgatom....
Lehet hozza tenni izles szerint : keves cukrot,citromlevet, vagy ecetet...
A csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. Egy jó nagy lábosban felhevítjük az olajat, rádobjuk a húst és fehéredésig pirítjuk. A zöldségeket felkockázzuk és a húshoz adjuk. (Személ...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, vajon üvegesre pároljuk. A liszttel megszórjuk, és aranysárgára sütjük. A zöldséglevest és a tejet apránként hozzáadjuk, sóval, bor...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA gombát alaposan leöblítjük, a tönköket kitörjük és felkarikázzuk, a gombafejeket nem túl vékony szeletekre vágjuk. A répát megtisztítjuk és kockákra vágjuk. A hagymákat apróra...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst jól megmossuk, majd feltesszük főni. A képződő habot leszedjük, majd beletesszük a tisztított, feldarabolt zöldségeket, fűszereket. A levest megsózzuk, és lassú t...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes