3-4 cikk fokhagyma
so,bors, piros paprika
1 kanál paradicsompaszta
1 kanál liszt
4-5 evőkanál étolaj
A paszulyt puhara fozzuk
Rántást keszitunk a lisztbol , es az olajbol...ne legyen nagyon barna
Levesszuk a tuzrol es hozzatesszuk a piros paprikat, a paradicsompasztát, es csomomentesre keverjuk keves hideg vizzel
A paszulyhoz adjuk a préselt fokhagymat, a paprikas-paradicsomos rantast, allando keveres mellett,hogy ne legyen csomos
Izles szerint fuszerezzuk, es lassu tuzon fozzuk még néhany percet, kozben megkeverjuk,hogy ne suljon az edeny aljara...
En sult szalonnaval talaltam...es kevés felszeletelt hagymat is sutottem melléje....
A karfiolt megpucolom, rózsáira szedem, és a kókuszolajon egy picit megpirítom. Annyi tisztított vízzel öntöm fel, amennyi éppen ellepi. Lassú tűzön, fedő alatt, forrástól számítva...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA krumplit megtisztítjuk és felkockázzuk. Delikátos vízbe annyiba ami éppen hogy eééepi feltesszük főzni. A vízbe dobjuk a babér leveleket is. Ha a krumpli már megfőtt,beleöntjük a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA répákat meghámozzuk és hasábokra vágjuk. Kevés olajon megdinszteljük. Megsózzuk, vegetával ízesítjük. Vizet öntünk alá (kb. 2 dl) és puhára főzzük. A végén belekeverjük az apró...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA zöldborsót az olajon megpároljuk, megsózzuk, hozzáadjuk a cukrot. Amikor elég puha, rászórjuk a lisztet, és együtt pirítjuk egy kicsit, majd ráöntjük a hideg tejet is. Felforral...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű