60 dkg sertéshús
1 fej zold kaposzta
1 csokor friss kapor
1 fej hagyma
so, bors, keves piros paprika
2 ek. sűrített paradicsom
olaj
A hust kockakra vagtam
A hagymat is felkockaztam
A kaposztat elore kettobe vagtam, kiszedtem a torzsajat, es laskara vagtam
Az olajban a hagymat uvegesre paroltam, hozzaadtam a felkockazott hust, es addig kavargattam, ameddig a hus kifeheredett
Keves vizet adtam hozza, es fuszereztem
Lassu tuzon paroltam
Kozben egy masik edenyben odatettem a kaposztat keves vizben parolodni
Amikor a hus , es a kaposzta felig megfott, akkor egybe ontottem, beletettem a zold kaprot, a suritett paradicsomot, es alacsony tuzon puhara paroltam...
A baconbe göngyölt mustáros szűzpecsenye elkészítéséhez a húst bedörzsöljük sóval, borssal, 1 ek olívaolajjal, és elosztjuk rajta a magos mustárt. Felforrósítjuk a maradék olajat e...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA fő alapanyag az oldalas!! Beirdaltam a husit, majd sóval és borssal ízesítettem, balzsamecetes mézes chilis olivás pácot készítettem, majd alaposan bekentem a husit. Kevés zsirad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent összegyúrunk,a gombát szükség esetén apróra vágjuk.Pihentetjük,hogy az ízek összeérjenek,formázzuk és sütjük
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lapockát csíkokra, a szalonnát, a meghámozott paradicsomot, a paprikát és a hagymát apró darabokra vágjuk. A fokhagymát lereszeljük. A szalonnát addig pirítjuk, amíg kiolvad a z...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes