1 kg marhamáj
2 fej hagyma
3 paprika
6 paradicsom
bors
pirospaprika
1. A hagymát apróra vágjuk, és kevés zsíron megdinszteljük.
2. Hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot.
3. Fűszerezzük. Sózni nem szabad!!!
4. Hozzáadjuk a feldarabolt májat. Készre főzzük. (Nekem szerencsém volt, azt hiszem, mert fél óra alatt megfőtt a máj.)
5. Én féle főtt rizzsel vagy sült krumplival tálaljuk.
Első feladatunk az, hogy a hozzávalókat összevágjuk. Először a marhalábszárat körülbelül 2x2 centis kockákra, a vöröshagymát, fokhagymát és a fehérpaprikát pedig finomra felaprítju...
Elkészítési idő: 2-4 óra Nehézség: KönnyűA húshoz hozzáadjuk a két tojást, petrezselymet, a parmezánt, sót, őrölt borsot, morzsát. A fokhagymát zúzzuk össze, és keverjük azt is bele. Jól dolgozzuk össze az egészet. Egy 2...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA kockákra vágott húst jól megpirítjuk a forró vajon. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát meg a darabokra vágott mogyoróhagymát, együtt pirítjuk, majd sóval, borssal és köménymaggal fű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA marhahússzeletek mindkét oldalát sózzuk-borsozzuk, majd mustárral szépen bekenjük őket. Egy tálba téve felöntjük olajjal az egészet úgy, hogy az olaj lehetőleg ellepje az összes...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű