menu

Családireceptkönyv.hu

Lecsós szelet marhamájból


Írta:

Elk. idő: kb 45 perc
Adag: 4-5 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg marhamáj
2 fej hagyma
3 paprika
6 paradicsom
bors
pirospaprika

Elkészítés:


1. A hagymát apróra vágjuk, és kevés zsíron megdinszteljük.

2. Hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot.

3. Fűszerezzük. Sózni nem szabad!!!

4. Hozzáadjuk a feldarabolt májat. Készre főzzük. (Nekem szerencsém volt, azt hiszem, mert fél óra alatt megfőtt a máj.)

5. Én féle főtt rizzsel vagy sült krumplival tálaljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Marhapörkölt
Marhapörkölt

Első feladatunk az, hogy a hozzávalókat összevágjuk. Először a marhalábszárat körülbelül 2x2 centis kockákra, a vöröshagymát, fokhagymát és a fehérpaprikát pedig finomra felaprítju...

Elkészítési idő: 2-4 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Parmezános húslepény
Parmezános húslepény

A húshoz hozzáadjuk a két tojást, petrezselymet, a parmezánt, sót, őrölt borsot, morzsát. A fokhagymát zúzzuk össze, és keverjük azt is bele. Jól dolgozzuk össze az egészet. Egy 2...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Görög borjúragu
Görög borjúragu

A kockákra vágott húst jól megpirítjuk a forró vajon. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát meg a darabokra vágott mogyoróhagymát, együtt pirítjuk, majd sóval, borssal és köménymaggal fű...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Klasszikus hagymás rostélyos
Klasszikus hagymás rostélyos

A marhahússzeletek mindkét oldalát sózzuk-borsozzuk, majd mustárral szépen bekenjük őket. Egy tálba téve felöntjük olajjal az egészet úgy, hogy az olaj lehetőleg ellepje az összes...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk