◾20 dkg mascarpone
◾1 csomag instant vaníliapuding
◾3 evőkanál cukor
◾5 dl tej
◾3 dl habtejszín
◾2 tasak habfix
◾15 dkg málna (fagyasztott is jó)
A pudingot a cukorral és a tejjel krémesre keverjük. A mascarponét hozzáadjuk. A habot felverjük és belekeverjük a habfixet, majd a pudingos krémhez kavarjuk. A málnát megmossuk és a krém háromnegyedéhez keverjük, majd egy lekapcsolható oldalú sütőformába kanalazzuk. A maradék krémet amiben nincs málna, elkenjük a tetején és 3-4 órára hűtőbe tesszük. Hidegen tálaljuk.
Vízgőz felett olvasszuk fel a csokoládét, utána egy pár percig hagyjuk kihűlni. A vajat a porcukorral keverjük ki, majd adjuk hozzá az egész tojást. A lisztet keverjük el a sütőpor...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűA tojásokat kettéválasztjuk, a cukrot elfelezzük, az egyik felét a fehérjéhez, a másik felét a sárgájához adjuk. A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, a sárgáját kikeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 200 fokra kapcsoljuk. A hozzávalókat csomómentesre összekeverjük. Ezután egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát. Felkockázott sárgabarackkal jól megrakjuk a tetej...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA banánt villával pépesítsd össze, az átcsokoládét késsel vágd apró darabokra, majd keverd hozzá a többi kimért hozzávalót is. A recept nagy előnye, hogy semmilyen cukrot és édesít...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű