A piskótához:
4 tojás
4 kanál cukor
1 sütőpor
4 kanál liszt
A krémhez:
50 dkg mászkárpone
40 dkg nutella
4 kanál cukor
2dl hulala
A 4 tojás fehérjét habbá verem hozzá adom a 4 evőkanál cukrot tovább verem . Külön ki keverem a tojássárgát hozzáöntöm a cukros fehérjéhez hozzáadom 1 csomag sütőport és a 4 kanál lisztet és összekeverem.
Bele teszema tepsibe és 180 fokon a sütőbe.
Az 50 dkg mászkárpónét és a 40 dkg nutellát és a 4 kanál cukrot összekeverem robotgéppel . 2 dl hulalát külön felverem majd összekeverem.
Ha megsült a piskóta megvárom még kihült rá a keém és mehet a hűtőbe.
A kivi héját levágjuk, 4 felé vágjuk, és a hasábokat felszeleteljük. 2 poharat készítünk elő, amibe beleszórjuk a kivi darabokat. Rákanalazzuk a joghurt felét, majd kekszet tördel...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 150 fokra. Forraljuk fel a vizet. Tegyünk egy tepsire 6 darab kis porcelánedényt, ebben sül majd a creme brulée. Tegyük a tojássárgájákat egy tálba. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A massza hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd pici golyókat formázunk amiket kókuszreszelékbe forgatunk. A fehérjepor miatt egyéb édesítésre nincs szükség, kelleme...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForrástól 5 percig {cukor + tojás} főzzük, utána beletesszük a diót, a kekszet, a vajat és a rumot. Majd vizes konyharuhával feltekerjük a megtöltött ostyalapot.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű