Recept:
Mindent egy tálban kézi habverővel összekeverünk, majd egy tapadásmentes edénybe öntjük, tetejét megszórhatjuk cukormentes befőttel, vágott dióval.
Előmelegített sütőben 200°C-on kb 30-40 percig sütjük. A szélén és a színén látszik, mikor jó. Poreritrittel szórjuk meg a tetejét!
Csak 30g lisztet tartalmaz!!
Tészta készítése: A sütőt előmelegítjük: 180 fok sima sütő, 165 fok légkeveréses. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, a sárgáját pedig a cuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesvaníliakrémhez elkeverjük a tejben a pudingport, a cukrot, a vaníliát és a tojássárgáját, majd kis lángon sűrűre főzzük. Beleforgatjuk a vízben feloldott zselatint, és a krémet hű...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű