.1 kg szeletelt tarja csont nélkül,,1 fej hagyma,1 kisebb fej fokhagyma,1 db sárga répa,ízlés szerint.só,bors,őrölt kömény,majoránna,mustár.olaj.
.a tarját mind 2 oldalán meg klopfolom,(meg puhítom a hús rostjait),majd be fűszerezem,a sóval óvatosan bánok,mert mustárral és zúzott fokhagyma keverékével be dörzsölöm,1 tálba rakom,rá karikázom a hagymát és a sárga répát, és annyi olajat adok hozzá hogy teljesen el lepje, le fedve 1 napig hideg helyen pácolom,roston vagy teflon palacsinta sütőben mind 2 oldalát pirosra süttőm,olajat nem teszek alá mert amiben pácolódót abból teszek kicsit alá ha szükséges.hagymás piros paprikás tört burgonyával és savanyúsággal tálalom.a pácléből vissza maradt olajat le szűröm és le fedve el teszem vagy fel használom másik sülteknél.sült burgonyával és savanyúsággal tálalom.
1. Az oldalasokat alaposan besózzuk-borsozzuk, meghintjük barna cukorral is, és bekenjük reszelt fokhagymával. Így pácoljuk minimum 1-2 órát, de minél tovább tesszük, annál jobb!...
Elkészítési idő: 370 perc Nehézség: KözepesA húst vágjuk fel kb. 2 cm-es kockákra. Tegyük egy tálba és locsoljuk meg olajjal, a citrom levével, fűszerezzük oregánóval, sóval, borssal. Vágjuk nagyobb darabokra a hagymát, a p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz 5 tojást megfőzzük, kihűtjük, megpucoljuk. Apróra vágjuk a vöröshagymát, átzúzzuk a fokhagymát, a szikkadt zsemléket szétcsipkedjük, tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk. Mindent hozzáa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csülök főzéséhez: A csülköt az összes többi hozzávalóval egy nagy edénybe tesszük. Felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi, majd (a csülök méretétől függően) 1,5-2 óráig főzzü...
Elkészítési idő: 190 min Nehézség: Közepes