1 l tej,0,5 kg rizs,ízlés szerint cukor,3 db vaníliáscukor,5 db tojás,1 citrom reszelt héja,25 dkg margarin,1 csomag mazsola
a tejet a cukor felével fel teszem főni,mikkor fel főt bele teszem a meg rizst,mikkor meg főt a rizs a tejet teljesen magába szívta gyakori kevergetéssel ki ki hűtöm,a tojásokat fel töröm külön választom a sárgáját és a fehérjét utóbbit a maradék cukorral kemény habbá verem, bele reszelem a citrom héját,bele keverem a margarint,a van.cukrot a mazsolát,a tojás sárgáját és habját óvatosan bele forgatom,pici olajjal ki kent tepsibe öntőm és pirosra sütőm a tetejét porcukorral meg hintem,.barack lekvárral tálalom.
Krém: A pudingporokat a cukorral és a tejjel felfőzzük, majd még langyosan kihabosítjuk a margarinnal. Tészta: A vizet, zsart és a sót összeolvasztjuk, majd hozzáadjuk a liszt...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Könnyű1. A lisztet, a porcukrot, a fűszert és a szódabikarbónát egy nagy tálban összekeverjük. 2. Ezután hozzáadjuk az enyhén megolvasztott margarint. Nálam ez úgy nézett ki, hogy mikró...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A sütőt 180 fokra melegítjük. A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében a keverő tálba téve kikeverjük. Az így kapott masszát a kivajazott (lisztezni nem kell!), mag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Tojássárgáját a cukorral és a puha vajjal habosra felverni kb. 3 perc alatt. 2. Tojásfehérjét a csipet sóval kemény habbá verni. 3. A lisztet a sütőporral elkeverni, a többi sz...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű