Tojás
Cukor
Kakópor
Liszt
Tejszínhab
Kókuszkrém
Csokoládé
A tojásokat kettéválasztjuk, a cukorral a tojásfehérjét és a sárgáját is habosra keverjük, majd utána összekeverjük.
Ezek egyneműsítése után, hozzáadjuk a kakaóport és a lisztet.
Ezek után, 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük, körülbelül 20 perc alatt.
A tejszínhabot a habfixálóval kemény habbá verjük.
Ebbe a habba forgatjuk bele a kókuszrészéleket.
Ha a piskóta kihűlt, kétfelé vágjuk, és megkenjük a kókuszkrémmel, majd ennek tetejére tesszük a piskóta felső részét, és azt csokoládéval megöntözzük.
A lisztet szitáld egy mély tálba. Add hozzá a cukrot, a reszelt citromhéjat. A puha vajjal meg a tojássárgájákkal gyúrd össze. Ha esetleg túl keménynek bizonyulna, egy-két kanálnyi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a vanília pudinggal megfözzűk és ha kihűlt hozzá keverjük a Rama margarint és a porcukrot. A gesztenyemasszát összekeverjük a rummal és egy csapot evőkanál porcukkoral.Ka...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összekeverjük, két cipót formálunk belőle. Ha nem akar összeállni, akkor 2-3 evőkanál tejet adunk még hozzá. A cipókat kinyújtjuk. Az egyiket a tepsi aljába te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű