- 8 tojás
- 30 dkg cukor
- 15 dkg lágy margarin
- 10 kanál liszt
- 6 csomag vaniliás cukor
- 1 liter tej
1./ 8 tojás sárgáját 30 dkg cukorral és 15 dkg lágy margarinnal
habosra keverjük.
2./ Apránként hozzáadunk 10 kanál lisztet, 6 csomag vaniliás cukrot és
1 liter tejet.
3./ Végül hozzákeverjük a tojások felvert habját.
4./ Hideg sütőbe tesszük. 15-20 percig a legmagasabb fokozaton hagyjuk, majd takarékra vesszük és 1 és negyed óra alatt készre sütjük.
(A sütőt nem szabad kinyitni!)
1 kanál liszt helyett tehetünk bele 1 csomag vaniliás pudingport, jobb lesz az állaga.A fele cukrot a tojárfehérje felveréséhez használhatjuk, keményebb lesz a hab.
Elkészítés: A kakaós linzertésztához egy tálba szitálom a lisztet és a kakaóport, majd alaposan elkeverem. A hideg margarint felkockázom, és gyorsan elmorzsolom a lisztes-kakaóporo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Hámozzuk meg a banánt, majd keverjük ki a cukorral, használjunk mixert. 2. Adjuk hozzá lassanként a lisztet, amelybe belekevertük a sütőport, majd a tojásokat, a túrót és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, korongokat szaggatunk, papírral bélelt tepsibe tesszük. A habhoz a fehérjét felverjük, hozzáadjuk a porcukrot majd a darált diót. Nyomózsákba...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű