1 doboz májkrém
1 tojás
2 evőkanál zsemlemorzsa
apróra vágott petrezselyemzöld
kevés reszelt vöröshagyma
só
bors
A hozzávalókat összekeverjük. Vizes kézzel golyókat formálunk, és a forrásban lévő levesbe tesszük. Készre főzzük.
http://www.mindmegette.hu/hamis-majgomboc.recept/
A tyúkot összedaraboljuk, megmossuk, felengedjük annyi vízzel, ami ellepi. Felforraljuk, leszedjük a habját majd kis lángon főzzük tovább. A zöldségeket is megtisztítjuk és a leve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. A felaprított vöröshagymát az olajon enyhén megpirítjuk, hozzáadjuk a feldarabolt húst. Megszórjuk a fûszerpapriká...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegtisztítjuk a zöldségeket. Kevés olajon a borsót felrakjuk párolódni. Kb. 10 perc után hozzárakjuk a karikára vágott répát és fehérrépát, egészben a vöröshagymát....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztítás után a zöldségeket, a gombát és a hagymákat aprítom. Felhevített vajban magas hőfokon a zöldségeket a hagymákkal addig párolom, ameddig nagyja levét elpárologja. Rádob...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű