menu

Családireceptkönyv.hu

HAMIS MÁJGOMBÓC


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 doboz májkrém
1 tojás
2 evőkanál zsemlemorzsa
apróra vágott petrezselyemzöld
kevés reszelt vöröshagyma

bors

Elkészítés:


A hozzávalókat összekeverjük. Vizes kézzel golyókat formálunk, és a forrásban lévő levesbe tesszük. Készre főzzük.

Trükkök, tippek, praktikák:


http://www.mindmegette.hu/hamis-majgomboc.recept/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Jucus
Tyúkhúsleves
Tyúkhúsleves

A tyúkot összedaraboljuk, megmossuk, felengedjük annyi vízzel, ami ellepi. Felforraljuk, leszedjük a habját majd kis lángon főzzük tovább. A zöldségeket is megtisztítjuk és a leve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ildikó
Pandurleves
Pandurleves

A húst kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. A felaprított vöröshagymát az olajon enyhén megpirítjuk, hozzáadjuk a feldarabolt húst. Megszórjuk a fûszerpapriká...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: keria
Borsóleves
Borsóleves

Megtisztítjuk a zöldségeket. Kevés olajon a borsót felrakjuk párolódni. Kb. 10 perc után hozzárakjuk a karikára vágott répát és fehérrépát, egészben a vöröshagymát....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Tárkonyos gombaleves
Tárkonyos gombaleves

Tisztítás után a zöldségeket, a gombát és a hagymákat aprítom. Felhevített vajban magas hőfokon a zöldségeket a hagymákkal addig párolom, ameddig nagyja levét elpárologja. Rádob...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk