1 csomag réteslap (4 lapos)
0,5 pohár tejföl
0,5 pohár kefír
3 tojás
só, bors
zsír
A tésztát kicsit megnedvesítjük, majd vékonyan meglocsoljuk zsírral. A 2. rétegtől rakjuk a tejföllel elkevert tojást, és a zsírt. Ha kész feltekerjük, a tetejét lekenjük tojással, és megsütjük.
száraz alapanyagokat elkeverjük. Ezután elmorzsoljuk benne a vajat, majd a két tojás sárgájával összegyúrjuk. A tejfölt fokozatosan adagoljuk hozzá, hogy jól formázható, nyújtható...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Nehéza sütőporos lisztben elmorzsoltam a margarint majd a többi hozzávalókkal jól összedolgoztam....egy órát pihentettem...nyújtottam szaggattam majd 160 fokos sütőben 35 perc alatt me...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy fél bögre tejet meglangyosítunk, belekeverjük a cukrot, és felfuttatjuk vele az élesztőt. 2. Egy nagyobb tálba belemérjük a lisztet és a sót, ezután hozzáadjuk az élesztős...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat, a lisztet és a sót morzsoljuk össze, majd adjuk hozzá a sajt 3/4-ét és 2 tojássárgáját. Gyúrjuk jól össze, majd tegyük egy órára a hűtőbe. Majd nyújtsuk ki jó vékonyra, sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű