4 tojás fehérje --> habnak felverni
20 dkg cukor
20 dkg liszt
1 kávéskanál sütőpor (kevés!)
2 kávéskanál fahéj
4 tojássárgája
6 kávéskanál cukor pirítva, 1 dl vízzel (bekeverve az egészbe!
Tetejére darabos dió!
Barna tepsiben dupla adag!
A tojãssárgáját a margarinnal, a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra kavarom. A lisztet összekeverem a sütőporral, és a masszához keverem. Közepes méretű tepsibe teszem, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A túrót összedolgozzuk a zabpehelyliszttel, búzasikérrel, 2 ek eritrittel, sütőporral, és annyi vizet adunk hozzá, hogy egy jól gyúrható tésztát kapjunk. A tésztát kin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót jól összedolgozzuk a 3 tojássárgájával, búzadarával, sóval és szódabikarbónával. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, ezt követően hozzáadjuk a masszához....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a vajjal, a cukorral és a sóval felforraljuk. Egyszerre beleöntjük a lisztkeveréket, gyors mozdulatokkal elkeverjük, és addig főzzük a masszát, amíg el nem válik az edény f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű