- 15 dkg margarin
- 10 dkg cukor
- 3 tojás sárgája
- 17 dkg liszt
- 1/2 cs. sütőpor
- 1 cs. van. cukor
- tojásfehérje habosra
Krémek alapvajkrémbőlCsokoládékrém: 450 g alapvajkrémhez hozzákeverünk 2 evőkanál kakaót és negyed csomag vaníliás cukrot. Diókrém: 300 g vajkrémhez hozzákeverünk 50 g finomra d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKettő lapot használtam egy réteshez. A két lap között vékonyan olajjal megkentem, majd a felső lapot is vékonyan olajjal lekentem. Megszórtam a grízzel, rá a meggy, porcukor, vaní...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA darabokra tört csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a tejszínt. Egy peremes porcelántálra/ tányérra simítjuk a tejszínes csokit megvárjuk, míg hűl kicsit é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brownie-réteghez egy gyorsforralóban, alacsony lángon felolvasztjuk a vajat a csokival, és belekeverjük a cukrot. Ezután egy habverő segítségével egyesével belekeverjük a tojást...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű