1 tepsi kész süti
Mascarpone sajt
vaj
A kihűlt tésztát annyi vajjal és sajtkrémmel keverjük ki, amennyitől a tészta puha, formázható, de nem szétfolyós lesz. Akkor jó, ha a megformázott golyó 20 perc után sem veszíti el az alakját.
Elkészítés: 1. A vaj felével vastagon kikenem a tepsit. 2. A lisztet összeszitálom a porcukorral, belekeverem a sütőport, a csipet sót, és az egyveleg felét a tepsibe szórom egye...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt kevés langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A lisztben elmorzsoljuk a margarint, majd a többi hozzávalóval tésztát gyúrunk. Ha a tészta esetleg nem állna össze, kevé...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tejet elkeverjük a kávéval.Egy lábosban összekeverjük a következőket: cukor, vaníliás cukor, liszt, kakaó, majd lassan hozzáöntjük - kevergetve, hogy csomómentes legyen - a "teje...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat eldolgozzuk. Annyi lisztet adunk hozzá, hogy jól formázható tésztát kapjunk. Diónyi gombócokat formálunk belőle. Sütőpapírral kibélelt tepsire rakjuk, tenyerünkkel...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű