30 dkg csontos sertés tarja
2 sárgarépa
1 fehérrépa
1 kicsi karalábé
10 dkg zöldborsó
1 vöröshagyma
Só
Bors
A húst megmossuk, kisebb darabokra vágjuk, beletesszük az Okosedénybe. A zöldségeket megtisztítjuk és kisebb darabokra vágjuk, majd az edénybe tesszük.
Felöntjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnénk, majd sót és borsot adunk hozzá.
„Leves” programon megfőzzük.
Elso lepesben meg pucoljuk a zoldsegeket ,majd a zoldbabot a kolbaszt karikara vagjuk , Mindent a fazekba rakunk a fuszerekkel eggyut vizet ontunk ra boven amennyi levest szer...
Elkészítési idő: 1,5 ora Nehézség: Könnyű• A meghámozott, egész fokhagymagerezdeket szegfűszeggel és kakukkfűvel vagy zsályával fűszerezett levesben forrald fel, majd mérsékelt tűzön lefedve főzd kb. 15 percig. • A megfő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított zöldségeket ízlés szerint daraboljuk fel. A húst daráljuk le vagy vágjuk nagyon apró kockákra, ízesítsük sóval, borssal, chilipehellyel, adjunk hozzá 1 csokor fi...
Elkészítési idő: 20+55 perc Nehézség: KönnyűEgy kiadós vasárnapi családi összejövetel után bizonyára marad a bőséges ebédből. Nálunk legalábbis ez a helyzet. Ilyenkor, másnapra vetem be a maradékból varázslat tudományomat....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű