1 db 1,5 kilós harcsa
10 dkg szalonna
2-3 ek olaj
2 zöldpaprika
2paradicsom
1 paradicsompaprika
kevés zellerzöldje
1 erőspaprika
1 póréhagyma
2 pohár tejföl
só,bors
A harcsát megtisztítjuk,beirdaljuk,sózzuk borsozzuk,és két órát pihentetjük hűtőszekrényben.Utána szalonnával megtűzdeljük,és kevés olajon tepsiben megsütjük.Egyidejűleg köré pakoljuk és együtt sütjük velea köretet is,a felaprított paprika,paradicsom,zeller zöldje.erős paprika.póréhagyma.Ha félkész a harcsa,sűrű tejföllel leöntjük,és utána visszatesszük a sütőbe.Sütési idő kb 45 perc
A harcsafilét egyforma kockákra vágjuk. Egy tálba beletesszük a lisztet, a fokhagymát, borsot, sót és őrölt fűszerpaprikát, majd jól összekeverjük. A halkockákat egyesével megforg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hecket megtisztítjuk, lemossuk, majd a fokhagymapépből, fűszerpaprikából, borsikafűből, kevés olajból ízesítőt készítünk, és a sózott halat az ízesítővel mindkét oldalon bekenjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A megvásárolt friss lazacfilét előbb pikkelyezzük le, ezután alaposan mossuk meg. Ha ezzel megvagyunk, vágjuk fel kb. 5 cm széles szeletekre a hal törzsének szélességév...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű