6-8 alma (vagy birsalma),
porcukor
2 tojásfehérje
1 citromleve
6-8 sült almát szitán áttörünk és elkeverünk ugyanannyi súlyú porcukorral, valamint 2 tojásfehérjével és 1 citrom levével. Habverővel félóráig verjük, majd tálra tesszük és tálalásig hűtőbe tartjuk.
Főzzük meg a tojásokat. A tésztához a tojást kézi habverővel összekeverjük, a liszt felével csomómentesre keverjük, majd a vizet és a tej felét keverjük bele, aztán a maradék lisz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA főtt tojásokat krumplinyomón átnyomom. Belekeverem a beáztatott, kinyomkodott zsemléket és az egész nyers tojást. Ízlés szerint fűszerezem, majd összegyúrom, golyókat formálok és...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KönnyűÖsszekeverem az alapanyagokat, beleöntöm a serpernyőbe és eligazgatom a zöldségeket. Csak akkor nyúlok hozzá, ha már nincs folyós része és átfordítom, hogy a másik oldala is megsül...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElőször a habgaluskákat készítjük el. A tojásfehérjéket jó kemény habbá verjük.Felverjük a sárgáját is. Egy nagy, legalább 3-4 literes lábasban feltesszük a tejet forrni,hozzá kev...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: Könnyű