1 doboz habtejszín
2 zacskó pudingpor (vanília)
0,8 liter tej
Teljes kiőrlésű vajas keksz, vagy sima háztartási keksz
A jegesedés:
3 evőkanál tej
220g porcukor
50g vaj (olvasztott)
3 evőkanál kakaópor (édesített)
csipet só
Pudingport keverjük el habverővel a tejben.Ezután a tejszínhabot felverve tegyük bele óvatosan.Az edény aljára tedd sorba a kekszeket aztán kend be a fele vaníliakrémmel.Egy másik réteg keksz jön.Egy tálban keverd össze a hozzávalókat a mázhoz Kend a mázat a tetejére spatulával. Ezután pihenjen a hűtőszekrényben (min. 6 órán át, vagy egy éjszakán át).
Elkészítés: A joghurtot elkeverjük a cukorral és a zselatinnal, majd melegíteni kezdjük,amig elolvad benne a cukor és a zselatin. Felforrnia nem szabad. Míg a joghu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAnarancsokat robotgéppel pépesítem, hozzáadom a tejfölt és a sűrített tejet, belereszelem a narancsok héját. Beöntöm egy műanyag tálba és elküldöm a fagyasztóba:) óránként megkav...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szezámmagot zsiradék hozzáadása nélkül, szárazon megpirítottam egy teflon serpenyőben. A kristálycukorból és a vízből sűrű karamellt főztem. Hozzáadtam a vajat, c...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát meghámozzuk, magházát eltávolítjuk, cikkekre vágjuk és a porcukorral, vajjal karöltve egy lábasban addig pároljuk míg szétfő. Mehet bele a dió, mazsola és a kakaó. Kever...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű