40 dkg liszt,
8 dkg cukor,
10 dkg vaj,
3 tojás sárgája (és a fehérjéje is, de külön),
1/2 sütőpor,
vanília ( opcionális, én imádom! főleg a legutóbb beszerzett vanília pasztát)
fél liter tej.
A tojásfehérjéket kemény habbá verem.
A többi hozzávalót egy tálban összekeverem és óvatosan a fehérjékhez keverem.
Gofrisütőben megsütöm.
Tálalásra egymillió lehetőség létezik. Csak a hűtőszekrény tartalma
szab neki határt. Jól bírja a lekvárokat, pudingokat, tejszínhabot,
mézet, csokoládét, friss gyümölcsöket, fagylaltot… Mindent!
Korongok készítése: A margarint a tojások sárgájával habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a citrom levét és a vaníliás cukrot is. Tovább keverjük, majd a sóval elkevert liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggybefőttet csöpögtessük le, A vajat és margarint felolvasztjuk, majd hozzáadjuk az összes hozzávalót a lisztet, a kristálycukrot a vaníliás cukrot a felütött tojásokat és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A málnát a cukorral főzzük össze, majd passzírozzuk át egy szűrőn. 2. A darált zabkekszhez adjuk hozzá az olvasztott vajat, és kavarjuk össze. 3. Ezután simítsuk a sütőpapírra...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesPiskótát sütni,kis tepsiben./20x25cm/ Puding,cukor,tej sűrűre főzni,bele a margarin,hűteni. Túró, vanillincukor,cukor hozzá a kihűlt puding.1 óra hűtőbe. A tésztát félbevágni,me...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű