4 tojás
4 dkg gesztenyeliszt
4 dkg mandulaliszt
4 dkg kókuszliszt
1 pohár víz
1 kk. útifűmaghéj
kókuszzsír a sütéshez
Az almát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk és megcsepegtetjük a citromlével, hogy ne barnuljon meg. 1 liter vizet felforralunk a cukorral. Hozzáadjuk az almát és puhára főzzük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fahéjból, a szegfűszegből és egy citrom lehámozott héjából körülbelül 1dl vízzel fűszerkivonatot készítünk, majd hagyjuk kihűlni. 2 darab narancsot meghámozunk, kettőnek pedig le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lapockát vékony csíkokra vágjuk és befűszerezzük a görög fűszerrel. Kicsit félretesszük, kb 1 óra, hogy összeérjen a fűszer a hússal. A joghurtot összekeverjük a czacziki porra...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA megtisztított gyümölcsöket kb. 2 liter vízbe tesszük a fahéjjal. Felforraljuk. A pudingport a tejszínnel kikeverjük csomómentesre, majd folyamatos kevergetés mellett a leveshez ö...
Elkészítési idő: 30 min Nehézség: Könnyű