1/2 l víz
250 g kukoricaliszt
40 g porcukor
1/2 l tej
csipetnyi só
Tetejére: olvasztott vaj, porcukros dió, szilvalekvár
- A barackokat mossuk meg, vágjuk félbe, majd szedjük ki a magjukat. 2. Az olvasztott vajjal vékonyan ecseteljük be a barackok összes oldalát. 3. Most forgassuk be őket a cukorb...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűÖntsd a vizet, a bort és az eritritet egy lábasba, és forrald fel a kávédarálóban megőrölt fűszerekkel. Hagyd állni lefedve kb. 30 percig, majd szűrd le. A leszűrt levet egy lábas...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajos halat - az olajjal együtt - a főtt tojásokkal villával jól összetöröm, majd a fenti hozzávalókkal alaposan kikeverem. A hűtőben legalább 1 órát érlelem, hogy az ízek megf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zselatint a 200 ml vízben előírás szerint elkészítjük(A zselatint alacsony hőmérsékleten kell feloldani, majd langyosra hűtve kell a hideg folyadékhoz vagy krémhez adni. A forra...
Elkészítési idő: 20 perc + pih. Nehézség: Könnyű