olaj
1 hagyma
3 srépa
3 petrezselyem
2 marék borsó
tészta: 1 bögre liszt
1 tojás + petrezselyemzöldje + 1 ekanál só + kevés víz
Egy kis olajon üvegesítjük az apróra vágott hagymát. Só, bors, paprika. Felöntjük 1 l vízzel. Ebbe beletsszük a karikára vágott répát, petrezselymet (bármi mást, amit szeretünk: karfiol, karalábé..).
Amikor már majdnem jó, jön bele a borsó. Amikor puha a zöldség, beleszaggatjuk a tésztát.
Kész, fogyasszuk jó egészséggel :)
A sargarepat felszeletelem,es keves olajon megparolom Hozzaadom a zöldborsót is, es egyutt is parolom egy keveset...lehetoleg ne suljon le... Felontom annyi vizzel amennyi levest...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KönnyűA tésztát kifőzöm, és két levesestálba elosztom. A gyömbért és a citromfűvet feldarabolom és a húslevessel együtt 10-15 percig főzöm, közepes lángon. (Aki szereti a csípős ételek...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMegfőzzük az apróra vágott pityókát és közben hozzáadjuk a babérlevelet. Adhatunk hozzá kolbászt is. Mikor már majdnem készen van tojást habarunk és belecsorgatjuk. Hagyjuk egyet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágd fel a lilahagymát és párold kevés zsiradékon üvegesre . Tisztítsd meg a sütőtököt és az almákat, majd nagyjából vágd fel őket. Nem szükséges egyforma darabokra vágnod a sütőt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű