40 cuisses de grenouille
Farine
Oeufs
Chapelure
Huile
Beurre
Ail et persil
Sel et poivre
1-Mélangez ensemble l'ail, le persil et la chapelure
2-Prenez les cuisses de grenouille à tour de rôle et plongez-les dans la farine, puis dans les oeufs battus au préalable, et dans le mélange chapelure-herbe
3-Salez et poivrez les cuisses
4-Faites-les cuire dans un mélange d'huile et de beurre disposé dans une sauteuse
5-Chaque côté doit cuire 5 minutes environ
Az aszalt szilvát langyos vízbe beáztatjuk. Az olajba keverjük a zúzott fokhagymát és a mustárt, majd sózzuk, borsozzuk. A fácánt kívül-belül – a bőre alatt is – bekenjük a fűszere...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA nyulat, ha szükséges lehártyázom, majd feldarabolom úgy, hogy 7-8 darab húsom legyen. Sózom, borsózom. Egy mély lábasban, amiben később kényelmesen elfér a hús, erős lángon felh...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: KözepesA combokat először a forgójánál kettévágtam, majd mindegyik darabot még ketté, így nyolc kisebb darabot kaptam. Erős, fűrészes kés viszonylag könnyen vágta a csontot. Sóztam, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA szárított gombát áztassuk be 2 csésze meleg vízbe, hagyjuk fél óráig állni, majd szűrjük le, és hagyjuk lecsepegni. Ha friss erdei gombát használunk, alaposan moss...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Közepes