50 dkg darált hús (marha vagy sertés)
3 db tojás
2 db vöröshagyma
2 db közepes krumpli
10 dkg reszelni való sajt
ízlés szerint só, bors
ízlés szerint majonéz
A darált húst 5 egyenlő részre osztjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kicsit kilapítjuk és beletesszük a serpenyőbe A hagymát felaprítjuk és rárakjuk a húspogácsákra. A tojásokat keményre főzzük, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és ez kerül a hagymára, a következő réteg pedig a nagy lyukú reszelőn lereszelt krumpli. Az utolsó réteg a reszelt sajt. A húspogácsákat tetejét egy evőkanál majonézzel is megkoronázhatjuk, majd az egészet 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és nagyjából 30 percig sütjük. A sütési idő attól függ, milyen vastag a húspogácsa.
A húsokat előkészítem, klopfolom. Megtöltöm a húsokat sajttal, sonkával, hústű segítségével rögzítem, sózom. Bepanírozom, liszt, tojás, zsemlemorzsa. Az olajat felhevíte...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesGyúrd össze a hozzávalókat. Készíts gombócokat belőle. Burkold folpackkal, lapítsd ki, majd emeld ki a fóliából. Panírozd be a hagyományos módon. Forró olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a szalonnát apróra vágjuk, megpirítjuk,majd hozzáadjuk a pirospaprikát,majoránnát. Közben a húst apróra felkockázzuk, borsozzuk, majd a hagymához és a szalonnához adju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bőrös császárhúst formázzuk és éles késsel a bőrt átvágva, beirdaljuk, ahogy a videón is látszik. A hús bőrös felét alaposan bedörzsöljük sóval , úgy, hogy a bevágott részekbe i...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes