menu

Családireceptkönyv.hu

Lusta fasírt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg darált hús (marha vagy sertés)
3 db tojás
2 db vöröshagyma
2 db közepes krumpli
10 dkg reszelni való sajt
ízlés szerint só, bors
ízlés szerint majonéz

Elkészítés:


A darált húst 5 egyenlő részre osztjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kicsit kilapítjuk és beletesszük a serpenyőbe A hagymát felaprítjuk és rárakjuk a húspogácsákra. A tojásokat keményre főzzük, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és ez kerül a hagymára, a következő réteg pedig a nagy lyukú reszelőn lereszelt krumpli. Az utolsó réteg a reszelt sajt. A húspogácsákat tetejét egy evőkanál majonézzel is megkoronázhatjuk, majd az egészet 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és nagyjából 30 percig sütjük. A sütési idő attól függ, milyen vastag a húspogácsa.

Lusta fasírt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Sajttal, sonkával töltött karaj rántva. Cordon bleu
Sajttal, sonkával töltött karaj rántva. Cordon bleu

A húsokat előkészítem, klopfolom. Megtöltöm a húsokat sajttal, sonkával, hústű segítségével rögzítem, sózom. Bepanírozom, liszt, tojás, zsemlemorzsa. Az olajat felhevíte...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Darált húsból rántott hús!
Darált húsból rántott hús!

Gyúrd össze a hozzávalókat. Készíts gombócokat belőle. Burkold folpackkal, lapítsd ki, majd emeld ki a fóliából. Panírozd be a hagyományos módon. Forró olaj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Brassói aprópecsenye Anyutól
Brassói aprópecsenye Anyutól

A hagymát és a szalonnát apróra vágjuk, megpirítjuk,majd hozzáadjuk a pirospaprikát,majoránnát. Közben a húst apróra felkockázzuk, borsozzuk, majd a hagymához és a szalonnához adju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Lassan sült,ropogós,omlós császárhús (Gordon Ramsay)
Lassan sült,ropogós,omlós császárhús (Gordon Ramsay)

A bőrös császárhúst formázzuk és éles késsel a bőrt átvágva, beirdaljuk, ahogy a videón is látszik. A hús bőrös felét alaposan bedörzsöljük sóval , úgy, hogy a bevágott részekbe i...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk