3 rózsaszínű grapefruit
6 dkg méz
friss gyömbér
1 citrom
3 dl nagyon meleg víz
A grapefruitok levét kifacsarjuk és egy kancsóba öntjük. Hozzáadjuk a mézet, belereszeljük a friss gyömbért és elkeverjük. Az egészet felöntjük nagyon meleg, de nem forró vízzel és összekeverjük
A megmosott és kimagozott cseresznyét összeturmixoljuk az eperrel. Hozzáadjuk a joghurtot, a cukrot (én édesítővel készítettem), a citrom kicsavart levét és a baracklevet. Jól ös...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűEgy nagy tálba beleöntjük a befőtteket levükkel együtt. A narancsot megpucoljuk, apróra vágjuk, és ezt is beletesszük. Felöntjük a borral. Ízesítjük a mézzel az őrölt fahéjjal, a...
Elkészítési idő: 2 perc Nehézség: KönnyűÖsszeturmixoljuk a málnát a citrom levével, az áfonyalével és a mézzel, majd felöntjük az ásványvízzel. Tipp: a felöntéshez ásványvíz helyett használhatunk tonikot vagy pezsgőt.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA narancsos limonádéhoz összefőzzük a vizet a cukorral, egy-két percig forraljuk, majd kihűtjük. Összekeverjük a szirupot a narancs-, a citrom- és a limelével, hozzáadunk jég-ko...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű