25 dkg gesztenyemassza,
15 dkg reszelt csokoládé,
10 dkg margarin,
3 tojás sárgája
2 evőkanál rum,
2 zacskó vaníliás cukor.
A gesztenyemasszát kikeverem a 10 dkg margarinnal, majd 3 tojássárgát gőz fölött a kevergetem a reszelt csokival és a vaníliás cukrokkal amíg homogénné válik. Ezután összekeverem a gesztenyemasszával és a 2 evőkanál rummal.
Add all of the dry ingredients to a large bowl and whisk together. In a separate medium-sized bowl, whisk together all of the wet ingredients. Pour the wet ingredients into the d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet csipet sóval felteszem forrni. Ha már melegszik, hozzáadom a vajat és a cukrot. Ha pedig már forró, de még nem forr, hozzáadom a búzadarát, és a kókuszreszeléket, és folyam...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjen hozzá 150 g liszt, 150 g cukor, 150 g margarin, 3 tojás, 2 csomag vaníliacukor, 3/4 csomag sütőpor az alaphoz, és öntsön egy 26 cm-es zsírral ellátott tavaszi serpenyőbe....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krémhez a vajat habosra kikeverjük a cukorral, egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat, végül a rumot. 2. A piskótatekercset vékonyan megkenjük a krémmel, szorosan feltekerjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű