2 csomag vaníliás pudingpor
7 dl tej
15 dkg cukor
20 dkg kókuszreszelék
2 csomag vaníliás cukor
20 dkg vaj
A cukrot 5 dl tejjel tedd fel főni.
A maradék tejben keverd el csomómentesre a pudingport.
Amikor felforrt a cukros tej, öntsd bele a pudinporos keveréket és sűrítsd be a pudingot.
Miután levetted a tűzről keverd bele a kókuszreszeléket és a vaníliás cukrot.
Hűtsd ki a krémet, majd keverd habosra a vajjal.
A sütőt előmelegítjük. Egy kapcsos tortaformát kikenünk kevéske margarinnal és megszórjuk liszttel. A fagyasztott gesztenyepürét hagyjuk kiolvadni. A lisztet egy tálban elkeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított répát finom reszelőn lereszeljük, a citrom héjával, majd habosra keverjük a cukrot 4 tojás sárgájával és adjuk hozzá a répát, a sütőport a citrom levét, a lisztet é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Előmelegítjük a sütőt 180 °C-ra. 2. A tojássárgákat fehéredésig keverem a porcukor egyharmadával és a sóval meg a reszelt citromhéjjal. 3. A tojásfehérjébe belecsorgatom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta alapanyagokat gyúrjuk össze, majd formáljunk ki vele egy piteformát, és tegyük a hűtőbe 30 percig állni. Közben a sajtkrémet, a túrót, a cukrot, a citromhéjat, az aromát é...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű