4 bögre liszt
2 bögre kristálycukor
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
Só
1 citrom reszelt héja
Örőlt fahéj
4 dl tejföl
2 tojás
3 db reszelt alma
3/4 bögre olaj
Vajas lisztes tepsibe sütjük. Almából kivágjuk a magházat, karikákat szeletlünk. Közepe is átsüljön. Tetejére fahéjas porcukor.
1. Pavlaku sjediniti sa kondenzovanim mlijekom, dodati keks pa ostaviti u frizider na pola sata. Zatim filovati kore. Odgore posuti keksom (50g).Ostaviti da se ohladi . S obzirom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy tálban a puha vajat habosra keverjük az édesítővel, majd egyenként hozzáadva a tojásokat tovább verjük. Belekeverjük a citromhéjat, vaníliát,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kakaós tésztához a tojások sárgáját a többi alapanyaggal kikeverjük, majd a felét egy közepes tepsibe simítjuk. A kókuszos tésztához a tojások fehérjét felverjük a cukorral, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgáját a cukorral, a vaníliás cukorral és a vajjal (vagy margarinnal) habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, és a tejjel alaposan elkeverjük. A tojás...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű