menu

Családireceptkönyv.hu

Egybesült malac


Írta:

Elk. idő: 3,5 óra
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 egész malac, fél l mustár, 1 cs. sült hús fűszerkeverék, só, darált bors, 5-6 gerezd fokhagyma, 2 libacomb, 2 alma, 2 fej vöröshagyma, 1 üveg fehérbor, sör, víz

Körethez: burgonya, petrezselyem, vegeta

Elkészítés:


A mustárt, a zúzott fokhagymát, a fűszerkeveréket, a sót és a darált borsot egy kis edényben összekeverjük. A malacot egy nappal az elkészítés előtt a mustáros keverékekkel bepácoljuk, majd a tepsibe tesszük. Köré rakjuk a 2 libacombot, a 2 almát és a 2 fej vöröshagymát. Leöntjük egy üveg fehér borral, 1,5 l vízzel. Lefedjük alufóliával, majd betesszük a sütőbe. 2,5 óra sütés után meglocsoljuk sörrel és fedés nélkül visszatesszük a sütőbe, míg pirosra nem sül. A burgonyát megfőzzük, petrezselyemmel és vegetával összekeverve tálaljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Darált hússal töltött padlizsán
Darált hússal töltött padlizsán

1. A padlizsánt kettévágjuk, majd kivájjuk a húsát úgy, hogy hagyunk neki egy kevés peremet. Megsózzuk. A kivájt húst apró kockákra vágjuk. 2. A fél padlizsánokat egy tepsire he...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Sajttal töltött fasírt (Sóbors)
Sajttal töltött fasírt (Sóbors)

A sajtot vágjuk fel kis darabokra, tegyük félre. A finomra vágott hagymát kevés olajon dinszteljük üvegesre. A darált húst tegyük keverőtálba, fűszerezzük sóval és borssal. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kocsonya
Kocsonya

Először a húst tesszük egy 8-10 literes lábosba, mikor felforrt, leszedjük a habját, és beletesszük a többi hozzávalót. Lassú-nagyon lassú- tűzön addig főzzük, amíg le nem jön a hú...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Brassói aprópecsenye
Brassói aprópecsenye

A szalonnát felkockázom zsírjára pirítom hozzáadom a zsírt és a nagyobb kockára vágott hagymát is ledinsztelem,a húst megmosom csíkozom és hozzáadom a hagymához fehéredésig pirítom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk