.
A tarjaszeleteket sózzuk, borsozzuk, olívaolaj, rozmaringot csipkedünk, rányomkodjuk. Sütjük ízlés szerint. A krumplit megmossuk, héjastól 1cm karikára vágjuk. 4-5 perecig előfőzzük.
Majd tálba rakjuk, olívaolaj, só, bors, rozmaring, zsálya, krumplit beleforgatjuk, sütjük.
A zsírt felmelegítjük, majd az apróra vágott vöröshagymát üvegesre sütjük. Ezután mehet bele a felkockázott hús, amit fehéredésig sütünk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy éppen e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A csülköt megtisztítjuk kuktába tesszük ételízesítővel, fokhagymával, majdnem készre főzzük. Közben a burgonyát megtisztítjuk,négyfelé vagdaljuk, hagymát karikára v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk és 2 evőkanál zsíron üvegesre pirítjuk. 2. A hagymához adjuk a felszeletelt paprikát és a kockákra vágott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy-egy tk. egész borsot, édeskömény magot és római kömény magot mozsárban kissé megtörök, hozzáadok 1 tk. durva tengeri sót is, majd az egészet egy vágódeszkára szórom és elteríte...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű