8 tojás sárgáját, 40 dkg porcukorral, 8 e.k langyos vízzel habosra keverjük, 25 dkg liszt, 2 e.k kakaó, 1 sütőpor, hozzátesszük, és a habot és megsütjük. 2 tepsibe, ha kihűlt mindegyik tésztát kettévágjuk és így szaggatjuk ki a pogácsa szaggatóval. Töltjük és a külsejét is bekenjük és kókuszba hempergetjük.
Krém: 4 dl tej, 4 e.k liszt, sűrű pépet főzünk,
20 dkg vaj, 20 dkg cukor, 1 dl rum, 1 vanília, habosra keverjük, és a kihűt, krémmel összekeverjük, ezzel töltjük.
Máz: fél cs. vaj, 2 szelet – csokoládé, felolvasztjuk, és ezzel kenjük meg a tetejét.
Először megmossuk és megtisztítjuk az epret Néhányat félreteszünk a díszítéshez, a többit feldaraboljuk néhány kisebb szeletre. A sajtkrémet a porcukorral elkeverjük és hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat hámozzuk meg, majd reszeljük le. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a lisztet, a sütőport, a diót és a reszelt almát. Jól összek...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA rizst nagyon alaposan megmossuk, majd feltesszük főni a tej-víz keverékben, a vaníliarudat, és csipetnyi sót hozzáadva. Ha puhára megfőtt, kivesszük a vaníliarudat ( még haszn...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://www.facebook.com/olcsoreceptek/videos/1574657289229834/
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű