40 dkg liszt,
2,5 dl tej vagy víz,
2 e.k olaj,
1 t.k só,
1 t.k cukor,
fél kockaélesztő,
tejföl,
sonka,
sajt,
szalonna,
vöröshagyma
Élesztőt langyos tej, cukorral elkevert tejbe felfuttatjuk. Tálba liszt bele só, olaj, felfuttatott élesztőt összedolgozzuk.
Sütőlapot megolajozni, belesimítani a tésztát. Tésztára tejföl, sonka, szalámi, hagyma szelet, sajt.
A kukoricacsöveket áztasd be egy edény vízbe 20 percre. Amíg ázik a kukorica, melegítsd fel a grillt és pirítsd meg rajta a két kaliforniai paprikát, időnként megforgatva őket. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, és a csontoknál daeabokra vágjuk. A páchoz összekeverjük a paradicsomlevet, a mézet, a reszelt fokhagymát, a borsot és az olajat, a húsok...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűMindent egybe dolgozok. Kalács kemyénységű tészta legyen . Pihentetem hűtőben akár 2 órát is. Finomabb, könnyebb sütni nem ragad és nem folyik ki belőle a zsiradék ! Diónyi va...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű