4 tojás
17 dkg porcukor
17 dkg extra finom süteményliszt
15 dkg mazsola
15 dkg dió
5 dkg mandula
A tojásokat a porcukorral habosra verjük robotgép segítségével. Addig keverjük, amíg nagyon jó tartású habot kapunk. Ez eltarthat akár 15 percig is, de megéri, mert így nem esik össze a süteményünk.
Ha kész a hab, beleszitáljuk a lisztet, és spatula segítségével, nagy mozdulatokkal beleforgatjuk. Végül hozzákeverjük a durvára vágott magvakat, és az aszalványokat. A sütőformát kibéleljük sütőpapírral, és belesimítjuk a masszát.
160 fokra előmelegített ütőben 30-40 perc alatt készre sütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.
a megolvasztott csokoládét az előkészített kapszlikba kanalazzuk /kb a felét a csokinak/, hűvös helyre tesszük, hogy megdermedjen, majd a kókuszos keveréket is belekanalazzuk és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet fölforraltam 1 evőkanál vaníliakivonattal és 2 púpos evőkanál cukorral. Ráöntöttem egy tálban a szeletelt kalácsra. Az almákat meghámoztam és levágtam a húsukat a magházró...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tésztához az élesztőt futtassuk fel egy kevés tejjel és cukorral. A többi hozzávalót a tej kivételével tegyük egy tálba. Ha az élesztő felfutott adjuk, a többi hozzávalóhoz. A te...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű