50 dkg liszt, 25 dkg margarin, 15 dkg porcukor, 10 dkg dió, 1 tojás, 2 e.k tejföl, 1 sütőpor, citromhéj, őrölt fahéj, csipet só
Töltelék: lekvár, dió, porcukor, vanília, fahéj
Liszt + sütőpor, só, margarin elmorzsolni bele a diós cukor, vanília, citromhéj, fahéj, tojás, tejföl, összegyúrjuk.
Kinyújtjuk, tepsibe tesszük a 2/3-ad részt, rá lekvár diós cukros fahéj, 1/3-ad részből rács a tetejére tojással megkenni.
Olvassz fel két tábla diétás csokit. Addig kevergesd, amíg teljesen bubi- és csomómentes nem lesz a masszád, amit aztán csorgass óvatosan a formákba. Miután fél órát pihent a hideg...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz egészet bele a robotgépbe, amíg a sütő eléri a hőfokot kész is, sütőpapíron sütni. Én hőlégkeverésen sütöttem 160 fokon 25 percig. Tehát alsó-felsőn 180 fok. Dupla adagot, nag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzávegyítjük a porcukrot és a sütőport, majd a tejjel és a tojással meggyúrjuk. 6 kis cipóra osztjuk. A cipókat egyenként hosszú rúd alakra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és a cukrot habosra keverjük. Én kocka Rama-t kicsit megolvasztottam és azzal kevertem el, és bár a habosról nekem más az elképzelésem, bővel elég jól összekeverni. Adjuk h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű