Tészta: 10 dkg porcukor, 1 e.k méz, 1 tojás, 1 tojás sárgája, 5 dkg margarin ezt jól kikeverjük és adunk hozzá 30 dkg lisztet, 1 t.k szódaport, 2 lapot sütünk belőle.
Krém: 3 cs. vaníliás puding, 9 cl tejben felfőzzük. 25 dkg margarin, 20 dg porcukor, 1 tojás sárgája, 1 vaníliás cukor, kikeverjük.
Majd a két krémet összekeverjük.
Fehér krém: ½ l Hulala, 1 vaníliás cukor, 2 cs. habfixáló, 2 k. porcukor, majd keményre felverjük.
Tészta, sárga krém, fehér krém, tészta, tetejére porcukor.
Elkészítése: Lisztet, kristálycukrot, sütőport összekeverjük, majd zsírozott tepsibe szórjuk a felét,rámorzsoljuk a túrót, ráforgácsoljuk a vajat, citromhéjat, mazsolát, ki mit sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit, lisztet, cukrot, és a vajat konyhai robotgéppel összedolgozzuk. Ezt a morzsalékos tésztát egy kb 20*30 cm-es tepsi aljára nyomkodjuk, és 180 fokon 15 percig e...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyűa barackot vagy almát elkészitjük -megmossuk ,szeleteljük vagy a befőtnek eltett barackot lecsöpögtetjük - egy edénybe kimérjük a cukrot bele a tojásokat + olaj + jogh...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KözepesA piskótát a szokásos módon készítjük el. Felverjük a tojások sárgáját habosra a sütőporral, édesítővel, vízzel és sóval. Összedolgozzuk óvatos mozdulatokkal a felvert tojások fehé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű