menu

Családireceptkönyv.hu

Olasz tojásleves parmezánnal-Stracciatella leves *


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 ek. vegeta
1 evőkanál reszelt parmezán sajt
3 db tojás
1 csokor petrezselyem zöld
1.2 liter víz

Elkészítés:


Forraljunk föl 1.2 liter vizet és oldjuk föl benne vegetát.
Közben verjük föl a tojásokat, keverjük el benne a reszelt parmezánt és az apróra vágott petrezselyemzöldet.
A lobogó levesbe szépen öntsük a tojást és kevergessük közben. 2-3 perc alatt főzzük készre. Tálaljuk friss, ropogós héjú fehér kenyérrel.
Tipp: Kipróbálhatjuk más sajttal is ezt a pár perc alatt elkészülő levest.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Fokhagymás leves.
Fokhagymás leves.

Zsiradékot forrósítok félreveszem a tűzről és megszórom liszttel, majd vékony karikára vágott fokhagymát teszek rá (lehet rányomni is én azért nem szoktam, mert akkor ég tőle a gyo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tárkonyos ragu leves
Tárkonyos ragu leves

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilona
Pilisi sertésgulyás
Pilisi sertésgulyás

1. A kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk. 2. Zsírjában megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük paprikával és beletesszük az ujjnyi vastagra vágott húst. 3. Fok...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Éva
Frankfurti leves
Frankfurti leves

1 A burgonyákat meghámozzuk, majd kockákra vágjuk. A kelkáposztát félbe vágjuk. Torzsáját eltávolítjuk, és csíkokra vágjuk. A hagymát, szalonnát is apróra vágjuk. 2 A szalonnát...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk