menu

Családireceptkönyv.hu

Bögrés fánk – az a bizonyos magától megforduló


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


bögre = 2,5 dl)
2 púpos bögre liszt
2 tojás
1 csomag sütőpor
280 gr tejföl, vagy joghurt (nálam telföl)
2-3 evőkanál cukor
olaj a sütéshez

Elkészítés:


A hozzávalókat összekeverjük. Egy evőkanál segítségével a forró olajba szaggatjuk. A tészta magától fog megfordulni az olajban. (Ez azért jó, mert akkor biztosan átsül a belseje.)

Bögrés fánk – az a bizonyos magától megforduló

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veronika
Csokidarabos keksz
Csokidarabos keksz

1. A lágy vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. 2. Egyenként hozzáütjük a tojásokat, folyamatosan keverjük, sózzuk. 3. 2-3 részletben hozzáadjuk a lisztet, k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Anna Gazsi
karácsonyi kuglóf
karácsonyi kuglóf

A lisztet, a sütőport és a kakaót keverjük össze. A tojásokat és a mézt habverővel verjük fel. Nem kell habosnak lennie, csak rendesen elegyedjen. Az így kapott masszába forgassuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar 2 perces mákos
2 perces mákos

A felsorolás sorrendjében mindent összekeverünk. Az almát nagy lyukú reszelőn reszeljük le, és úgy keverjük bele. A tésztát kivajazott, lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt)...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar JUGOSZLÁV KRÉMES •
JUGOSZLÁV KRÉMES •

A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát sütünk. A tésztát két lapban sütjük, vagy egyben és kettévágjuk. A krémhez a pudingot a tejel felfőzzük, majd kihűtjük. A tejszínhabot kemén...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk