Alsó diós rész:
- 3 tojás sárgája
-1 ek xilit
-1ek nyílgyökér liszt
-1ek tápióka keményítő
-1/2kk szódabikarbóna
- 6ek őrölt dió
- 2ek kókusz olaj
Fölső - fehér része:
- 3 tojás fehérje
- 2ek méz
- 1 van.ízü xilit
Habbá verni és az alsó részre önteni.
1. A tészta hozzávalóit géppel vagy kézzel összedolgozzuk, majd egy frissen tartó fóliával (folpack) bélelt kenyérformába nyomkodjuk. Éjszakára, vagy öt-hat órára hűtőbe tesszük. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztben elkeverjük a porcukrot, sütőport és egy csipet sót. Belemorzsoljuk a vajat, és a tojássárgákkal valamint a tejföllel, könnyen gyúrható tésztát készítünk. Lehet, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk majd lisztes deszkán, 3-4 mm-re nyújtjuk és formákkal ki szaggatjuk. Előmelegített sütőben 8-10 percig sütjük 180°C-on.
Elkészítési idő: 25-30 perc Nehézség: KönnyűA csokoládét apró darabokra vágjuk. A sütőt előmelegítjük. A lisztet egy tálba szitáljuk, és elkeverjük benne a sütőport. A tojásokat a cukorral habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű