2 dl zöldségalaplé
1 fej hagyma
40 dkg uborka
2 piros húsú paprika
4 paradicsom
1 chilipaprika
0,5 dl olivaolaj
só, bazsalikom
1 csokor petrezselyem
1 itrom leve
A zöldségeket megpucoljuk és leturmixoljuk a zöldségalaplével együtt, majd minden hozzávalót hozzáadunk és hűtőbe tesszük
• A padlizsánt grillen (szabad tűzön a legfinomabb, de természetesen tűzhelyen, vagy tepsiben is elkészíthető)) megsütjük, többször megforgatva egészen addig, amíg jól megsül, a hé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megmosott dinnye felső 1/4-ét cakkosan levágjuk úgy, hogy a kést cikk-cakk alakban szurkálom a gyümölcsbe. 2. Kettészedem, a magos részt eltávolítom. 3. Kivájom a dinn...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz