80 dkg sertés- / marha- / vadhúst
1 közepes hagyma
pirospaprika
őrölt kömény
őrölt bors
bor
A húst felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk.
A hagymát megpirítjuk, paprikával meghintjük, rádobjuk a húst.
Ha megpirult, felönjük legalább annyi vízzel, hogy ellepje.
A fűszerekkel és sóval ízesítjük.
Addig főzzük, míg meg nem fő a hús, de közben figyeljünk rá, hogy a folyadék ne fogyjon ki alóla.
Ha megpuhult, felönjük a borral, majd addig főzzük, míg be nem sűrűsödik a leve.
Galuskával tálaljuk
A kockázott szalonnát süssük zsírjára, az apróra kockázott hagymát dinszteljük meg rajta, a zöldfűszerekkel együtt. Adjuk hozzá a vadhúst is. Pirítsuk körbe. Öntsük fel a borral, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt. Egy lábasban felmelegítjük, a vajat és 2 evőkanál olajat, megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a gombát, a zellert, a répát és kevergetve pirítsuk n...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: KözepesA sütőt 180 fokra előmelegítettem. A szalonnát felkockáztam és serpenyőben, kis lángon kiolvasztottam a zsírját. A lángot feljebb vettem és a felkarikázott-kockázott zöldségeket j...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KönnyűAssad’sdfasd
Elkészítési idő: undefined Nehézség: Asdfasdf