Tészta
7 db tojás
15 dkg por cukor
15 dkg darált dió
2 evő kanálliszt
7 evő kanál olaj
1 cs sütőpor
5 dkg kakaópor
krém
40 dkg 82% vaj
20 dkg pergelt dió darálva
20 dkg cukor
4 db nescafé 3 in 1 classic
barack lekvár
glazur
20 dkg olvasztott csoki
7 db tojásfehérjét a cukorral habosra kavarni
7 db tojássárgáját az olajjal kikavarni, a lisztet elkavarni a sütőporral kakaóval és a dióval ezeket össze kavarni és tepsibe önteni és megsütni ha kihűlt barack
lekvárral megkenni.A vajat a cukorral kikavarni habosra bele a dió és a nescafé rákenni a lekvárra és a tetejére a csoki
A tészta hozzávalóit - az olaj kivételével - hagyományos módon keverjük be, majd lefedve tegyük a hűtőbe pihenni 20 percet. Pihenés után a megszokott módon, teflonos palacsintasütő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk,apránként adjuk hozzá a tejfölt. Rugalmas,könnyen nyújtható tésztát kell kapnunk. 4 cipóra osztjuk. 24 X 39 cm-es méretűre nyújtjuk,sütőpa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat verd fel és keverd hozzá a cukrot.Keverd hozzá a túrót.A liszthez keverd hozzá a sütőport, majd öntsd a túrós masszához és robotgéppel dolgozd össze. Tetszés szerint íz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz aszalt áfonyát 10 – 15 percre vízbe áztatjuk. Elkeverjük a rizslisztet, a kakaó- és karobport (de használhatunk csak 90 g kakaóport is, karobpor nélkül) és a vaníliát. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű