6 tojás
2 púpos teáskanál Zero cukor vagy 6 evőkanál Stevia
1 csipet só
2 csapott evőkanál kakaópor (cukormentes)
A tojásokat ketté választjuk, a tojás sárgájához hozzá adjuk az édesítőszert és habverővel habosra keverjük, hozzá adagoljuk a kakaóport és alaposan elkeverjük. A tojásfehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük, majd bele forgatjuk a masszába. Ezután a lisztmentes piskóta keveréket egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, 160 fokon 15-20 percig sütjük. Még melegen tekerd fel egy konyharuhára, és miután kihűlt töltsd meg.(Én légkeveréses sütőben csináltam és 15perc alatt megsült)
Töltelék: Készíthetsz cukormentes csoki pudingot, vagy vaníliás gyümölcsös pudingot. Megtöltheted cukormentes túrókrémmel is, vagy egyszerűen kend meg cukormentes eper lekvárral.( Én update pudinggal kentem meg)
A tejet, a margarinnal és a cukorral felmelegítem, és addig keverem, míg a cukor elolvad. (Nem kell forralni!) A darált kekszet a kakaópórral és narancs héjával összekeverem. Ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szobahőmérsékletű vajat habosra keverjük az édesítőszerrel és a sóval. Hozzáadjuk a tojást és tovább habosítjuk, amíg egynemű nem lesz. Robotgéppel belekeverjük a szénhidrátc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a lisztet a margarinnal és a cukorral jó morzsalékosra összemorzsoljuk. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, majd beleöntjük a morzsalékos lisztet, és egyenletesen elos...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésben készítsd el a süti alapját, ami egy tojás nélküli omlós tészta, angol szóval shortbread [ejtsd kb. sortbred]. Ehhez melegítsd elő a sütőt 175 fokra. Helyezz legelősz...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes