85 g rost, sütőpor, vanília, 4 tojás, 4 evőkanál kókuszolaj vagy szőlőmagolaj (folyékony legyen) 150 ml víz, 8 evőkanál édesítő, csipet só.
A tojások sárgáját összekeverjük a vanliával, 4 evőkanál édesítővel, olajjal és habosra keverjük, a végén hozzáadjuk a vizet és azzal is alaposan elkeverjük. A tojások fehérjéből kemény habot készítünk a maradék édesítővel és csipet sóval A lisztkeveréket elkeverjük a sütőporral, majd a tojások sárgájába beleöntjük a lisztet és fele tojáshabot, szépen csomómentesre keverjük, s a végén hozzáadjuk a maradék habot és nagy, levegős mozdulatokkal összevegyítjük. Tepsibe simítjuk és megsütjük – mint a hagyományos piskótát! A massza egy 20 x 33 tepsi piskóta sütéséhez elegendő.
1 konzerv (400 g) kókusztej 1,5 avokádó 1 teáskanál citromlé 1/3 bögre barnarizs- vagy sima rizsszirup A kókusztejet tedd mélyhűtőbe egy éjszakára. A meghámozott, darabokra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzükségünk lesz egy 200 C-os sütőre, de még ne melegítsük elő, korai lenne. Akkor kapcsoljuk be a sütőt, mikor a tojásfehérjével lekenjük a bejgliket.majd ha kész és beresszők 180...
Elkészítési idő: 200 perc Nehézség: KözepesEgy edényben összekeverjük a porcukrot, a lisztet és a sütőport. Egy másik edényben az 1 ek. cukorral habosra keverjük a tojásokat, utána hozzáöntjük a tejet. Először csipet sóval...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű10 dkg vaj (de lehet margarinnal is sütni) Elkészítés Alapanyagok összekeverése A lisztet, a darát, a sót, a cukrot és a tojást jól elkeverjük. A tejjel pedig addig hígít...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű